Buffet du Chef (v.a. 20 personen)

Buffet du Chef (v.a. 20 personen) 

Aardappelgrantin (vegetarisch); 
Gegraniteerde knoflookaardappelen met kaas en ui stukjes

Aardappelsalade; 
Een heerlijke frisse salade van aardappel, appel, bieslook en uitgebakken spekjes

Boueff stroganoff; 
Stukjes rundvlees, paprika, champignons en uitjes op smaak gebracht met knofloog en wodka

Gegrilde zalmfilet dille saus; 
Heerlijk zacht gegrilde zalmfilet afgeblust met witte wijn in een zacht romige dille saus

Gevulde paprika (vegetarisch); 
Gegrilde paprika gevuld met roerbakgroenten en tofu

Pastasalade (vegetarisch); 
Een trendy salade met tricolore van fusillipaste, mozarelle kaas, pijnboompitten en gegrilde paprika. Op smaak gebracht met pestomayonaise

Risotte (vegetarisch); 
In de oven gestoomde rijst met paprika en champignons

Zalmsalade; 
Een verrassende salade voor de echte visliefhebber met als basis rode zalm, aangemaakt met blokjes aardappel, ei, paprika en augurk. Deze salade wordt gegarneerd met gerookte vis

Plateau van diverse gerookte vis
Plateau van diverse vleeswaren
Frisse groente rauwkostsalade (vegetarisch)
Italiaanse ciabatta
Diverse tapenades, kruidenboter en tomatenboter
€ 20,50

Toegevoegd

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen